Maandelijks archief 22 februari 2023

doorKatje vd Meer

Kies voor warme winters en koele zomers met cashback tot € 250,-

Dat is de boodschap van onze consumentencampagne die 8 februari start. Iedereen wil slimmer, beter en duurzaam verwarmen. Maar wat als je nú een nieuwe cv-ketel nodig hebt? Remeha biedt deze consumenten tot €250,- cashback bij aanschaf van een cv-ketel in combinatie met een Remeha Diva Airco.

Remeha kiest in deze actie voor een combinatie van cv-ketel met airconditioning. Hiermee bieden we consumenten de optie om nu te kunnen besparen op hun gasverbruik door in de koudere maanden kleine ruimtes lokaal te verwarmen zonder dat de hele ruimte verwarmd hoeft te worden door de cv-ketel. Daarnaast kunnen ze in de zomer ook koelen waarmee je het hele jaar door een optimaal binnenklimaat hebt.

Hoe werkt de cashback actie? 

Stap 1

De consument laat een Remeha cv-ketel installeren door een erkend installateur.

Stap 2

Na installatie registreert de consument de cv-ketel en vraagt de cashback aan.

Stap 3

Wordt de registratie goedgekeurd, dan ontvangt de consument de cashback op de cv-ketel en een kortingsvoucher voor de aanschaf van een Remeha Diva.

Stap 4

Nadat de airconditioning is geïnstalleerd en geregistreerd kan de consument met een unieke vouchercode de cashback op de airconditioning aan te vragen.

Lees alles over de actie

De actie geldt voor cv-ketels die uiterlijk voor 1 mei zijn geïnstalleerd. Vervolgens kan de consument tot 1 december de Diva Airconditioning laten installeren.