Over ons

Katje & Vd Meer Installaties is gespecialiseerd én gecertificeerd in gas, water, sanitair, centrale verwarming, vloerverwarming, ventilatie en elektra.
Wij kunnen voor u een complete C.V. aanleggen, maar het is ook mogelijk om alleen uw C.V.-ketel te laten vervangen of een bestaande installatie uit te breiden. Wij adviseren u graag over welke ketel het beste bij uw wooncomfort past.
Wilt u een nieuwe keuken, maar kunt u deze niet zelf plaatsen? Wij plaatsen graag uw nieuwe keuken voor u en zorgen ervoor dat gas, water, elektra en afvoeren volgens de huidig geldende veiligheidsnormen worden aangesloten.
U wilt een nieuwe badkamer, maar u weet niet waar te beginnen? Wij verzorgen voor u de gehele verbouwing van de badkamer van uw dromen, van tegelvloer tot whirlpool!
Voor informatie over alle mogelijkheden neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Katje & Vd Meer Installaties is lid van Uneto-VNI en SEI en staat geregistreerd bij de KvK onder nummer 01038520.

Leveranciers

Katje & Vd Meer Installaties is dealer van onder andere Nefit ketels, Radson radiatoren en Brugman radiatoren. Dit zijn dé bekende topmerken voor het betere werk! Hieronder ziet u een overzicht van onze leveranciers. Wilt u iets van een ander merk? Alles is mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of voor een offerte.

SaveSave

SaveSave