Categorie Archief Nefit

doorKatje vd Meer

Kies voor warme winters en koele zomers met cashback tot € 250,-

Dat is de boodschap van onze consumentencampagne die 8 februari start. Iedereen wil slimmer, beter en duurzaam verwarmen. Maar wat als je nú een nieuwe cv-ketel nodig hebt? Remeha biedt deze consumenten tot €250,- cashback bij aanschaf van een cv-ketel in combinatie met een Remeha Diva Airco.

Remeha kiest in deze actie voor een combinatie van cv-ketel met airconditioning. Hiermee bieden we consumenten de optie om nu te kunnen besparen op hun gasverbruik door in de koudere maanden kleine ruimtes lokaal te verwarmen zonder dat de hele ruimte verwarmd hoeft te worden door de cv-ketel. Daarnaast kunnen ze in de zomer ook koelen waarmee je het hele jaar door een optimaal binnenklimaat hebt.

Hoe werkt de cashback actie? 

Stap 1

De consument laat een Remeha cv-ketel installeren door een erkend installateur.

Stap 2

Na installatie registreert de consument de cv-ketel en vraagt de cashback aan.

Stap 3

Wordt de registratie goedgekeurd, dan ontvangt de consument de cashback op de cv-ketel en een kortingsvoucher voor de aanschaf van een Remeha Diva.

Stap 4

Nadat de airconditioning is geïnstalleerd en geregistreerd kan de consument met een unieke vouchercode de cashback op de airconditioning aan te vragen.

Lees alles over de actie

De actie geldt voor cv-ketels die uiterlijk voor 1 mei zijn geïnstalleerd. Vervolgens kan de consument tot 1 december de Diva Airconditioning laten installeren.

dooradmin

Nefit Bosch Recycle Bonus

Elk jaar worden in Nederland een paar honderdduizend cv-ketels afgedankt. Dit najaar staat in het teken van duurzame keuzes én verantwoord hergebruik.

Wie kiest voor Nefit
kiest voor een duurzame toekomst!

Wie dit najaar zijn oude cv-ketel inruilt voor een energiebesparende oplossing van Nefit profiteert van een lagere gasrekening. Maar ook van de Nefit Bosch Recycle Bonus. Hoe duurzamer, hoe hoger de bonus: van € 75,- bij elke HR-ketel, tot wel € 375,- bij een hybride systeem met zonne-energie.

dooradmin

Wil je een nieuwe CV Ketel huren via Nefit?

Om verschillende redenen kan het huren van cv-ketel of warmtepomp interessant zijn:

- U heeft geen investering ineens
- Met een All-in maandbedrag heeft u geen onverwachte kosten

En dat kan al vanaf € 27,99 p/m All-in!

  • Binnen 5 minuten duidelijkheid
  • Prijs inclusief installatie
  • Vertrouwde installateur

Klik hier en vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

dooradmin

Belangrijke waarschuwing Topline HR-ketels

Belangrijke veiligheidswaarschuwing

Brander Nefit TopLine-serie 2006-2009

Bent u gebruiker van een cv-toestel van het type Nefit TopLine, TopLine Compact of Nefit TopLine AquaPower (Plus) tot en met 30 kW welke geproduceerd is vanaf 2006 tot en met 2009, dan vraagt Nefit uw aandacht voor het volgende;

In 2009 heeft Nefit vastgesteld dat, wanneer de branderklemmen na het uitvoeren van onderhoud niet juist worden gesloten, de brander niet altijd voldoende wordt afgesloten. Hierdoor kunnen binnenin het toestel rookgassen ontsnappen, waardoor smeltschade kan ontstaan aan de binnenzijde van het toestel. Dit zou kunnen leiden tot brand.

Sinds eind 2009 worden de versie 1-branders al vervangen en in veel gevallen is deze brander de afgelopen jaren al door Katje & vd Meer Installaties of door een andere installateur vervangen door een aangepaste branderset, welke onjuiste sluiting van de brander voorkomt. Nog niet alle betrokken toestellen zijn omgebouwd en Nefit wil dan ook de resterende versie 1-branders uit de markt halen.

 

Topline HR25/HR30

Topline Compact HR25/HR30

Topline AquaPower HR25/HR30

Topline AquaPower Plus HR25/HR30

Vervanging

In opdracht van Nefit zal Katje & vd Meer Installaties deze vervanging uitvoeren tijdens het eerstvolgende reguliere onderhoud. Wij zijn door Nefit hiervan op de hoogte gebracht. Deze vervanging is voor u kosteloos.

Regulier onderhoud

Goed onderhoud is cruciaal voor een goede en veilige werking van uw cv-ketel. Voor TopLine-toestellen schrijft Nefit voor om minimaal 1 x per 2 jaar onderhoud te laten uitvoeren door Katje & vd Meer Installaties. Mocht u nog geen regulier onderhoud laten uitvoeren dan raden wij ten zeerste aan dit nu te laten doen. In het kader van dat onderhoud kan ook bovengenoemde brandervervanging plaatsvinden.

Hoe kan ik zien welk toestel ik heb?

Controleer hiertoe de typeplaat bovenop het toestel. Het toesteltype vindt u bij ‘’Model’’: begint het type met ‘’Nefit TopLine’’ en bevat de cijferreeks linksboven de combinatie 06 (2006), 07 (2007) , 08 (2008) of 09 (2009), dan geldt de waarschuwing voor uw toestel.

> Klik hier voor een voorbeeld van het typeplaatje

Bent u gebruiker van één van de genoemde TopLine toestellen dan verzoeken wij u vriendelijk doch dringend om contact op te nemen met Katje & vd Meer Installaties. Mogelijk is de brander van uw toestel eerder vervangen door een nieuwe versie. In dat geval is uw toestel al aangepast en is vervanging niet nodig.

U kunt ook telefonisch contact met Nefit opnemen via het speciale actie-telefoonnummer 088-9960270. De medewerkers van Nefit staan op werkdagen van 08:00 tot 20:00 voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen

Klik hier voor een overzicht van de veelgestelde vragen over de belangrijke veiligheidswaarschuwing voor de TopLine-serie 2006-2009. Klik hier voor de consumentenbrieg van Nefit.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

dooradmin

Cv- ketel huren? Uw nieuwe cv-ketel van A tot Z geregeld

Voordelen van huren
▪ Geen grote investering ineens
▪ Vast laag maandbedrag
▪ Geen extra kosten voor installatie
▪ Geen extra kosten voor onderhoud
▪ Geen extra kosten voor service en reparaties
▪ Transparant contract: 12 jaar verzekerd van warmte en warm water
▪ Wij helpen bij het kiezen van de juiste ketel

Inclusief Nefit Veiligheidspakket
Nefit staat voor zekerheid. Bij installatie van uw nieuwe ketel vervangen we meteen de oude rookgasafvoerpijp door een nieuwe. We monteren een nieuw expansievat en vervangen andere belangrijke zaken rondom de ketel. We controleren de aansluitingen op gaslekkages en we meten of er geen koolmonoxide vrijkomt. Zo voorkomen we onveilige situaties. Als u kiest voor een huurketel, is dit pakket inbegrepen in de huurprijs.
Rechtstreeks bij Nefit
Als u kiest voor een ketel bij Nefit, doet u direct zaken met de fabrikant. Dat geeft zekerheid. De beste en nieuwste toestellen en vakkundige installatie door Katje & vd Meer Installaties. De cv-ketel en thermostaat worden voor u veilig geïnstalleerd. De looptijd van een huurcontract is 12 jaar en u kunt in die periode rekenen op periodiek onderhoud, 24/7 bereikbaarheid en hulp bij storingen.
Service en onderhoud inbegrepen
Bij de all-in huurprijs zijn de kosten voor onderhoud conform de voorschriften inbegrepen. Tweejaarlijks komen wij bij u langs om de cv-ketel te inspecteren en schoon te maken. Is er een storing, dan kunt u dat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar melden en wordt deze snel en onder garantie verholpen.

Welk toestel past bij mij?
Wij geven u ook graag advies over welk toestel voor u het meest geschikt is. De populairste toestellen van dit moment zijn de Nefit ProLine NxT en de Nefit TrendLine.

Nefit ProLine NxT huurt u al vanaf € 27,99 per maand
ProLine NxT is een van de populairste HR-ketels van Nederland. De kleinste, maar ook de meest compleet uitgeruste in zijn soort. Past vrijwel overal, maar levert prestaties van formaat. In alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen.
Meer over ProLine Nxt

Nefit TrendLine huurt u al vanaf € 33,49 per maand
Met TrendLine haalt u in alle opzichten de toekomst in huis. Het toestel behoort tot de top van de nieuwste generatie hoogwaardige HR-verwarmingsketels. Optimale comfortbeleving, compact formaat en duurzame kwaliteit. Samen met de populaire Nefit Easy slimme thermostaat zorgt TrendLine voor een extra groen Energielabel: A+, dus extra besparing.
Meer over TrendLine

Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@katjevdmeer.nl of via 06-53789070.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave