Cv- ketel huren? Uw nieuwe cv-ketel van A tot Z geregeld

dooradmin

Cv- ketel huren? Uw nieuwe cv-ketel van A tot Z geregeld

Voordelen van huren
▪ Geen grote investering ineens
▪ Vast laag maandbedrag
▪ Geen extra kosten voor installatie
▪ Geen extra kosten voor onderhoud
▪ Geen extra kosten voor service en reparaties
▪ Transparant contract: 12 jaar verzekerd van warmte en warm water
▪ Wij helpen bij het kiezen van de juiste ketel

Inclusief Nefit Veiligheidspakket
Nefit staat voor zekerheid. Bij installatie van uw nieuwe ketel vervangen we meteen de oude rookgasafvoerpijp door een nieuwe. We monteren een nieuw expansievat en vervangen andere belangrijke zaken rondom de ketel. We controleren de aansluitingen op gaslekkages en we meten of er geen koolmonoxide vrijkomt. Zo voorkomen we onveilige situaties. Als u kiest voor een huurketel, is dit pakket inbegrepen in de huurprijs.
Rechtstreeks bij Nefit
Als u kiest voor een ketel bij Nefit, doet u direct zaken met de fabrikant. Dat geeft zekerheid. De beste en nieuwste toestellen en vakkundige installatie door Katje & vd Meer Installaties. De cv-ketel en thermostaat worden voor u veilig geïnstalleerd. De looptijd van een huurcontract is 12 jaar en u kunt in die periode rekenen op periodiek onderhoud, 24/7 bereikbaarheid en hulp bij storingen.
Service en onderhoud inbegrepen
Bij de all-in huurprijs zijn de kosten voor onderhoud conform de voorschriften inbegrepen. Tweejaarlijks komen wij bij u langs om de cv-ketel te inspecteren en schoon te maken. Is er een storing, dan kunt u dat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar melden en wordt deze snel en onder garantie verholpen.

Welk toestel past bij mij?
Wij geven u ook graag advies over welk toestel voor u het meest geschikt is. De populairste toestellen van dit moment zijn de Nefit ProLine NxT en de Nefit TrendLine.

Nefit ProLine NxT huurt u al vanaf € 27,99 per maand
ProLine NxT is een van de populairste HR-ketels van Nederland. De kleinste, maar ook de meest compleet uitgeruste in zijn soort. Past vrijwel overal, maar levert prestaties van formaat. In alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen.
Meer over ProLine Nxt

Nefit TrendLine huurt u al vanaf € 33,49 per maand
Met TrendLine haalt u in alle opzichten de toekomst in huis. Het toestel behoort tot de top van de nieuwste generatie hoogwaardige HR-verwarmingsketels. Optimale comfortbeleving, compact formaat en duurzame kwaliteit. Samen met de populaire Nefit Easy slimme thermostaat zorgt TrendLine voor een extra groen Energielabel: A+, dus extra besparing.
Meer over TrendLine

Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@katjevdmeer.nl of via 06-53789070.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Over de auteur

admin administrator